Люси Блек Admin

Брой мнения: 174 Join date: 18.04.2009 Age: 19 Местожителство: В тъмните гори ще ме намериш ти
 | Заглавие: Рейчъл Лефев /Виктория/ Сря Май 13, 2009 4:24 pm | |
| Рейчъл Лефев Рейчъл Мари Лефев е родена на първи февруари 1979г. в Монреал, Канада, където е и отраснала. Следвала е креативни изкуства в Dawson College, театър два семестъра в Walnut Hill School в Натик, Масачузец и е започнала да учи за научна степен по литература и образование в McGill University. Рашел се появява за пръв път на голям екран през 2002 във филма "Самопризнанията на един опасен ум". Участвала е в множество тв-сериали като Чародейките, Life on a Stick, Undressed, както и във Вероника Марс. Също така можем да я разпознаем и във сериалът "Животът на Брайън". _________________ Тез бурни чувства имат бурен край. Умират те в триумфа си върховен, тъй както огън и барут загиват в целувката си!
|
|
Danito0o Модератор

Брой мнения: 913 Join date: 07.05.2009 Age: 15 Местожителство: Форкс, Вашингтон
 | Заглавие: Re: Рейчъл Лефев /Виктория/ Съб Май 16, 2009 10:53 pm | |
| За първи път я гледах в "Животът на Брайън", добра актриса е, но не ми е сред любимите. Доколкото знам ролята на Виктория в "Здрач" е най-голямата и досега. |
|
sladko_neponosima Модератор

Брой мнения: 118 Join date: 13.05.2009 Age: 18 Местожителство: дворец на илюзиите...
 | Заглавие: Re: Рейчъл Лефев /Виктория/ Съб Май 16, 2009 11:04 pm | |
| На мен ми харесва.Красива е и си изигра страхотно ролята на Виктория. _________________ Do you wanna take the clothes off? Don't make me wait
|
|
vallis_lacrimarum Admin

Брой мнения: 515 Join date: 18.04.2009 Местожителство: Форкс
 | Заглавие: Re: Рейчъл Лефев /Виктория/ Нед Май 17, 2009 9:03 pm | |
| много ме радва..  _________________ Woow!I'm a vampire,baby! »Vulnerant omnes,ultima necat! Оnly the weak aim for peace. Тhe strong control chaos.
|
|
agu6ka Модератор

Брой мнения: 70 Join date: 07.05.2009 Age: 17 Местожителство: Wonderland
 | Заглавие: Re: Рейчъл Лефев /Виктория/ Съб Май 30, 2009 9:31 pm | |
| сладка е и играе добре ролята на Виктория!  |
|