Люси Блек Admin

Брой мнения: 174 Join date: 18.04.2009 Age: 19 Местожителство: В тъмните гори ще ме намериш ти
 | Заглавие: Кам Жигандей /Джеймс/ Сря Май 13, 2009 4:14 pm | |
| Кам Жигандей Рожденно име:Кам Джослин Жигандей; Дата на раждане:16.02.1982 в Такома, Вашингтон.; Интересно:През свободното си време Кам обича да гледа филми, да играе футбол, баскетбол, бейзбол. Притежава черен колан по карате. Номиниран за най-добър боец в наградите на MTV Movie, Гигандет се превъплъщава във силната роля на тийнейджър, замесен в бойните клубове на подземния свят. Най-известен е с ролята си на лошото момче, Волчок в „Ориндж Каунти”, често се появява в „Джак и Боби” и наскоро си партнира с Джимон Хонсу в екшън филма „Никога не се предавай”. Официален сайт: _________________ Тез бурни чувства имат бурен край. Умират те в триумфа си върховен, тъй както огън и барут загиват в целувката си!
|
|
Danito0o Модератор

Брой мнения: 913 Join date: 07.05.2009 Age: 15 Местожителство: Форкс, Вашингтон
 | Заглавие: Re: Кам Жигандей /Джеймс/ Съб Май 16, 2009 11:00 pm | |
| ...Както той сам каза преди време злодеите определено му отиват. Идеален избор бе за ролята на Джеймс!  |
|
sladko_neponosima Модератор

Брой мнения: 118 Join date: 13.05.2009 Age: 18 Местожителство: дворец на илюзиите...
 | Заглавие: Re: Кам Жигандей /Джеймс/ Съб Май 16, 2009 11:01 pm | |
| Невероятен е! Страшно секси е, а пък и с ролата на Джеймс се справи отлично!Жалко, че по-нататък няма да го видим в поредицата. _________________ Do you wanna take the clothes off? Don't make me wait
|
|
vallis_lacrimarum Admin

Брой мнения: 515 Join date: 18.04.2009 Местожителство: Форкс
 | Заглавие: Re: Кам Жигандей /Джеймс/ Нед Май 17, 2009 9:06 pm | |
| _________________ Woow!I'm a vampire,baby! »Vulnerant omnes,ultima necat! Оnly the weak aim for peace. Тhe strong control chaos.
|
|
alibi Модератор

Брой мнения: 901 Join date: 05.05.2009 Age: 17
 | Заглавие: Re: Кам Жигандей /Джеймс/ Вто Юни 16, 2009 6:37 pm | |
| Наистина е ужасно,че няма да видим Джеймс по-нататък в поредицата!Иначе е перфентен за ролята на злодей,както той каза. |
|
Kpucu Тийн фенпирче

Брой мнения: 10 Join date: 26.01.2010 Age: 19 Местожителство: in my weird world
 | Заглавие: Re: Кам Жигандей /Джеймс/ Вто Яну 26, 2010 6:57 pm | |
| много е готин, ама филма на нищо не прилича но много добре си изигра ролята |
|