lady_cullen

Брой мнения: 4 Join date: 06.05.2009
 | Заглавие: Re: Alice Cullen Пон Май 18, 2009 2:41 pm | |
| | Just_Crazy_Girl написа: | Алис... Алис винаги е толкова открита, усмихната, свободна. Въобще не прилича на обикновен вампир. И наистина дарбата и е необикновена и наистина много готина. Обикнах я от първия миг и винаги много съм и се радвала. Едно от многото неща - страшно е забавна. Умирам да и се хиля, на нея и Емет. Убиват ме двамата. Тя е толкова остроумна, как винаги зацепва Бела или Едуард. Наистина е една малко бедствие. Перфектна е! Стефани я е направила точно такава, каквато трябва да е!!! Една от най-страхотните героини в книгата! И за героиня са избрали страхотна героиня. Ашли е също толкова нисичка и много добре играе Алис. Не предполагах, че ще изберат толкова хубавя героиня, която да я играе така добре |
много вярно казано |
|
sladko_neponosima Модератор

Брой мнения: 118 Join date: 13.05.2009 Age: 18 Местожителство: дворец на илюзиите...
 | Заглавие: Re: Alice Cullen Пон Юни 01, 2009 12:01 pm | |
| Алис е една от любимките ми.Толкова освободена, красива, мила, весела, разбираща...Страхотна е, няма как човек да остане безразличен към нея. _________________ Do you wanna take the clothes off? Don't make me wait
|
|
kvachoka Фенпирче

Брой мнения: 6 Join date: 28.11.2010
 | Заглавие: Re: Alice Cullen Нед Ное 28, 2010 5:49 pm | |
| |
|